İstanbul Felsefe Söyleşileri - Aristoteles'in Demokrasi Eleştirisi

Felsefeciler Derneği İstanbul Şubesinin düzenlediği Felsefe Söyleşileri devam ediyor. Konusu Devlet ve Toplum Felsefesi olan bu söyleşilerin ikincisinde Maltepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muttalip ÖZCAN "Aristoteles'in Demokrasi Eleştirisi" başlıklı bir konuşma yapacak.

ETKİNLİĞİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Felsefeciler Derneği İstanbul Şubesi Facebook sayfası: Felsefeciler Derneği İstanbul Şubesi

Son Düzenlenme Cuma, 13 Mart 2015 22:50
Okunma 1400 defa

Ortam

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

Felsefe Yazın Son Sayısı

Üniversiteli Felsefeciler