Haziran Toplantıları

Haziran Toplantıları - V

Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Haziran Toplantıları" etkinliğinin beşincisi 6 - 7 -

Haziran Toplantıları - IV

Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Haziran Toplantıları" etkinliğinin dördüncüsü 7 - 8 Haziran

Haziran Toplantıları - III

Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Haziran Toplantıları" etkinliğinin üçüncüsü 12 - 13 Haziran

Haziran Toplantıları - II

Ege Felsefe Platformu tarafından düzenlenen "Haziran Toplantıları" etkinliğinin ikincisi 12 - 14 Haziran 2009

Haziran Toplantıları - I

Ege Felsefe Platformu tarafından düzenlenen "Haziran Toplantıları" etkinliğinin birincisi 7 - 8 Haziran 2008

Bu salı küresel dünyanın Temel sorunlarından biri olan MÜLTECİ sorunu üzerinde duracağız. Özellikle Türkiye için hep gündemde olan önemli ve güncel bir sorun MÜLTECİ sorunu.
Ekonomik nedenlerle, savaş nedeniyle ya da siyasal baskılar nedeniyle, evini, işini, şehrini, sevdiklerini bırakıp oradan oraya savrulan insanları anlamak, konuya duyarlılık kazanmak için bir arada olacağız.
Konuşmacımız, tam da bu konu için çalışan bir sivil toplum örgütünün Mülteci Der'in yöneticisi Pırıl Erçoban olacak.

Okunma 923 defa

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

Felsefe Yazın Son Sayısı

Üniversiteli Felsefeciler